Eerste The Evil Within-dlc komt begin volgend jaar | Gamer.nl

Eerste The Evil Within-dlc komt begin volgend jaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc heet The A ignment. Spelers besturen Juli Kidman, de collega van Sebastian Castellanos. Kidman ontdekt meer over haar vergeten verleden door puzzels op te lo en. De director van de dlc, John Johanas laat weten dat The A ignment veel weg heeft van hoofdstukken vijf en negen van The Evil Within. Johanas vertelt ook dat The A ignment inspiratie haalt uit de dlc van onder meer Dishonored, Red Dead Redemption en Diablo 2.

Het tweede dlc-pakket draait ook om Juli Kidman, en gaat The Consequence heten. Volgend jaar komt Bethesda met meer informatie over de dlc. De uitgever onthult dat de derde dlc om The Keeper draait. Alledrie de dlc-pakketten zijn onderdeel van de seizoenspas van The Evil Within.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou