Eerste teaser trailer van Super Mario-film wordt op 6 oktober getoond

Eerste teaser trailer van Super Mario-film wordt op 6 oktober getoond

De eerste trailer van de aankomende Super Mario-animatiefilm wordt op donderdag 6 oktober tijdens New York Comic Con getoond.

Dat blijkt uit een tweet van het evenement. De trailer wordt om 22:00 uur Nederlandse tijd vertoond. Verdere details zijn niet bekend - het is ook niet duidelijk of de teaser trailer bijvoorbeeld tijdens een panel wordt getoond. De eerde aangekondigde Super Mario-film is tot dusver niet getoond, dus dit zou de eerste keer worden.

Afgelopen april werd aangekondigd dat de Mario-animatiefilm is uitgesteld naar april 2023. De film had eigenlijk eind dit jaar in de bioscoop moeten verschijnen. 

Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) speelt de rol van Nintendo-mascotte Mario. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

De film wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-films.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou