Nieuws
Project Rene

Eerste speeltest nieuwe De Sims-game zou dinsdag al starten

Het zou gaan om een pre-alfatest van Project Rene

Geschreven door Michel Musters op
De eerste speeltest voor Project Rene, de nieuwe De Sims-game die eerder deze week is aangekondigd, zou aanstaande dinsdag al beginnen.

Daar claimt website Insider Gaming achter te zijn gekomen. Er is een e-mail uitgelekt en bronnen binnen Elecronic Arts zouden dit hebben bevestigd. Het zou gaan om een test van de pre-aflaversie van de game.

Toen Project Rene werd aangekondigd gaf EA al aan dat een speeltest beschikbaar zou worden gesteld voor een kleine selectie spelers, maar het was toen niet bekend dat de test al zo spoedig gehouden zou worden.

EA kondigde Project Rene eerder deze week aan. "We bouwen een next-generation Sims-game dat tegelijk als creatief platform dient", aldus vicepresident van de franchise Lyndsay Pearson. "We vinden De Sims die jullie kennen en waar jullie van houden opnieuw uit met nieuwe manieren om te spelen. Dit is de toekomst van De Sims, gebouwd op de fundering van de charmante Sims, krachtige gereedschappen en betekenisvolle verhalen."

Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel.

Dit artikel delen:

Lees meer

God of War Ragnarok en Modern Warfare 2 - Ron en Erik Podcast 409 'Nvidia verschuift RTX 4090-chips naar productie H100-gpu's'
1

Reacties op: Eerste speeltest nieuwe De Sims-game zou dinsdag al starten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TPpower

    • 26 oktober 2022 14:01
    Leuk weten we al waneer de game echt uitkomt?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.