Eerste seizoensupdate Sea of Thieves komt vandaag uit

Eerste seizoensupdate Sea of Thieves komt vandaag uit

Vandaag komt de update voor het eerste seizoen van Sea of Thieves uit. Rare heeft bekendgemaakt wat spelers zoal kunnen verwachten.

Het eerste seizoen, dat in totaal drie maanden duurt, is nu ongeveer op de helft. De update voegt een nieuw tijdelijk evenement toe genaamd The Festival of Fishing. Dat evenement start op 25 februari en loopt tot 18 maart. Spelers kunnen nieuwe vishengels vrijspelen gebaseerd op de Gold Hoarder-, Merchant Alliance- en Order of Souls-handelsbedrijven. Tot slot is er een vishengel gebaseerd op de Frostbites-cosmetics vrij te spelen. Spelers moeten diverse aan vissen gerelateerde uitdagingen voltooien.

Verder komen er nieuwe Dark Adventure-items beschikbaar via de legendarische hideout. Zo is er de Golden Phoenix-schep, een zakhorloge en een nieuwe dansemote. Deels zijn nieuwe items via de Twitch-streams ontgrendelbaar. In de Pirate Emporium-winkel kan een nieuwe Rogue Tinkerer-schip ontgrendeld worden, alsmede een Reaper's Heart-kat en een aantal nieuwe emotes. Spelers kunnen vanaf vandaag ook de Sails of Hope kopen. Alle opbrengsten voor dat item gaan naar het Great Ormond Street-ziekenhuis.

Tot slot werkt de update zoals gebruikelijk weer wat bugs weg. Het tweede seizoen van de game moet ergens in april beginnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou