Eerste seizoen The Last of Us komt deze zomer fysiek uit

Eerste seizoen The Last of Us komt deze zomer fysiek uit

Het eerste seizoen van HBO-serie The Last of Us komt deze zomer op dvd, blu-ray en 4k ultra hd uit.

In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië komt de boxset met alle negen afleveringen in ieder geval op 18 juli uit. Een officiële releasedatum voor de fysieke set in de Benelux is nog niet aangekondigd door HBO. Gamer.nl heeft contact opgenomen met het bedrijf, en men komt daar nog op terug.

Op het Britse Amazon zijn de fysieke edities bijvoorbeeld al te bestellen. Daar is ook een steelbook-versie van de 4k-editie verkrijgbaar voor 56,61 euro. Het is niet bekend of deze steelbook exclusief is voor de online winkel.

Naast de negen afleveringen zitten er diverse extra's inbegrepen. Zo is er een compleet nieuwe featurette genaamd The Last of Us: Stranger Than Fiction, waarin de filmmakers en cast praten met experts in microbiologie en overleven om over de realistische eigenschappen van het verhaal te praten. Andere nieuwe featurettes zijn Controllers Down: Adapting The Last of Us en From Levels to Live Action - waarin wordt gekeken hoe de game zich naar een televisieserie heeft vertaald. 

Het tweede seizoen van The Last of Us is al bevestigd, al is niet bekend vanaf wanneer die te zien zal zijn. Eerder deze week lieten de showrunners weten dat de gebeurtenissen uit The Last of Us: Part 2 in het tweede seizoen worden behandeld, al zijn er sowieso meer seizoenen nodig om alles te verfilmen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor de 5 mensen die nog DVD's en blurays kopen.

0
test

@StormFox En die ene persoon die uhd's koopt, oftewel ik ;)

0
test

@MichelMusters ik ook, wel beperkt, maar het blijft de beste kwaliteit.

0
test

@Aerofox81 Yes, vooral geluid is zo enorm veel beter dan wanneer je in 4k streamt. Niet te vergelijken.

0

@MichelMusters we zijn er nog met velen hoor. Beetje video/audio fanaat ziet hier nog de meerwaarde in, gelukkig. Best mogelijke kwaliteit en altijd in bezit. Fijn idee.

0

Aanbevolen voor jou