Nieuws
MultiVersus

Eerste seizoen Multiversus voor onbepaalde tijd uitgesteld

Ook Morty verschijnt daardoor pas later

Geschreven door Michel Musters op
Het eerste seizoen van Multiversus is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Dat heeft de ontwikkelaar via Twitter laten weten. Het was in eerste instantie de bedoeling dat het eerste seizoen van de free-to-play-game op 9 augustus van start zou gaan. Daarmee zou het personage Morty, van Rick and Morty, ook worden toegevoegd. Zowel het seizoen als Morty zijn nu uitgesteld. Rick wordt zoals eerder bekendgemaakt pas ergens later in het seizoen toegevoegd.

"We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling is en willen jullie verzekeren dat we er alles aan doen om nieuwe en toffe content te leveren waar spelers veel plezier mee kunnen beleven. We laten jullie de nieuwe releasedatum zo snel mogelijk weten." Als gevolg hiervan wordt de pre-season battle pass ook verlengd tot 15 augustus.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

De game - die officieel nog in bètavorm is - is nu speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play. Er zijn tot dusver zeventien personages om uit te kiezen. Het spel is in korte tijd erg populair geworden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuw tussenfilmpje uit Hogwarts Legacy getoond Hooked on You: A Dead by Daylight Dating Sim nu verkrijgbaar
0

Reacties op: Eerste seizoen Multiversus voor onbepaalde tijd uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.