Eerste seizoen Apex Legends begint vandaag

Eerste seizoen Apex Legends begint vandaag

Het eerste seizoen van Apex Legends, genaamd Wild Frontier, begint vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Door mee te doen aan het seizoen kunnen spelers honderd cosmetische items en andere extra's ontgrendelen, van skins voor personages en wapens tot XP-boosts en Apex Coins. EA heeft hier een complete lijst gepubliceerd met alle beloningen.

Net als in andere battle royale-shooters kunnen spelers in level omhoog gaan tijdens het seizoen. Dit speciale Battle Pass-level staat los van het reguliere Apex Legends-level. Er zijn honderd levels te behalen, en tegenover elk behaalde level staat een andere beloning.

Een Battle Pass kan voor 950 Apex Coins (zo'n 9,50 euro) gekocht worden en is goed voor een heel seizoen. Voor 2800 Apex Coins (zo'n 28 euro) beginnen spelers meteen op level 25. Mensen die een Battle Pass kopen, ontvangen meteen drie beloningen in de vorm van skins: de Lifeline Revolutionary skin, de Wraith Survivor skin en de Mirage Outlaw skin.

Het is ook mogelijk om het seizoen mee te spelen zonder Battle Pass. Dan zijn alleen lang niet alle beloningen te ontgrendelen. Mensen zonder Battle Pass kunnen een legend skin, vijf Apex packs en achttien Wild Frontier stat trackers ontgrendelen.

Tot slot is ook het nieuwe personage Octavio 'Octane' Silva onthuld, dat vanaf vandaag voor iedereen speelbaar moet zijn in Apex Legends. Dit personage heeft robotbenen. Zijn ultimate ability is de Launch Pad, waarmee een squad hoog in de lucht kan springen. Ook kan hij health inruilen voor snelheid.

Apex Legends

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou