Eerste screenshots voor mysterieuze Swery-game The Missing | Gamer.nl

Eerste screenshots voor mysterieuze Swery-game The Missing | Gamer.nl

White Owls, de studio van Hidetaka 'Swery', en Arc System Works brengen de actie-avonturengame The Missing dit jaar naar PlayStation 4, Xbox one, pc en Nintendo Switch. Deze informatie en de eerste screenshots zijn vandaag uitgebracht via een href="https://www.arcsystemworks.jp/missing/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">teaser-website</a>.

The Mi ing werd in februari aangekondigd zonder enige details. Swery liet toen weten dat de game mensen "zal wegblazen". De screenshots die vandaag uit zijn gekomen, laten zien dat The Mi ing 2D-gameplay gaat bevatten met platform-elementen en in ieder geval in een omgeving met veel natuur afspeelt. Op de website is te zien dat de game geschikt is voor één speler en de subtitel J.J. Macfield and the Island of Memories heeft gekregen.

Swery kon op een toenemende populariteit rekenen dankzij de release van de door Twin Peaks-geïnspireerde cultgame Deadly Premonition uit 2010. Ook bracht hij de opvallende adventure Dark Dreams Don't Die (D4) uit.

The Mi ing
The Mi ing
The Mi ing
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou