Nieuws
The Missing

Eerste screenshots voor mysterieuze Swery-game The Missing

Verschijnt op meerdere platforms

Geschreven door Lucas May op
White Owls, de studio van Hidetaka 'Swery', en Arc System Works brengen de actie-avonturengame The Missing dit jaar naar PlayStation 4, Xbox one, pc en Nintendo Switch. Deze informatie en de eerste screenshots zijn vandaag uitgebracht via een teaser-website.

The Missing werd in februari aangekondigd zonder enige details. Swery liet toen weten dat de game mensen "zal wegblazen". De screenshots die vandaag uit zijn gekomen, laten zien dat The Missing 2D-gameplay gaat bevatten met platform-elementen en in ieder geval in een omgeving met veel natuur afspeelt. Op de website is te zien dat de game geschikt is voor één speler en de subtitel J.J. Macfield and the Island of Memories heeft gekregen.

Swery kon op een toenemende populariteit rekenen dankzij de release van de door Twin Peaks-geïnspireerde cultgame Deadly Premonition uit 2010. Ook bracht hij de opvallende adventure Dark Dreams Don't Die (D4) uit.

The Missing
The Missing
The Missing

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee krijgen weer Mega Evolutions Shadow of the Tomb Raider krijgt gesplitste moeilijkheidsgraden
1

Reacties op: Eerste screenshots voor mysterieuze Swery-game The Missing

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 10 augustus 2018 09:24
    Ziet er apart uit. Beetje als de klassieker Flashback.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.