RPG's heb je in alle soorten, maten, lengtes en al het andere wat maar iets met verschillende groepen te maken heeft. Voor ieder is er wat aanwezig. Om de mensen die zich nergens thuis in voelen ook te bevredigen moeten developers tegenwoordig dan ook heel diep in hun creativiteit en techniek graven.

De Slowaakse developer Mayhem Studios denkt ondanks de enorme berg games toch nog met iets vernieuwends aan te kunnen komen zetten, in de vorm van Neverends. Hoewel de titel nog niet officieel aangekondigd is, heeft Gameguru Mania al wel 6 screenshots en een volledige beschrijving van de features van het spel weten te bemachtigen.Inside the plot: Discovering the background of Agavaen, and determining her final personality is one of the main purposes of the game, which continuously appears as the principal plot is being resolved.

Zoals hierboven ook al door de vrouwelijke persoonlijke voornaamwoorden aangeduid wordt is de hoofdrol in het spel weggelegd voor een vrouwelijk persoon. Wat deze vrouw allemaal moet en kan gaan doen is te lezen op deze website. Hier zijn overigens ook de andere 5 screenshots te bezichtigen.