Eerste screenshots van Master Roshi in Dragon Ball FighterZ

Eerste screenshots van Master Roshi in Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco heeft de eerste screenshots van Master Roshi in Dragon Ball FighterZ uitgegeven.

Het personage werd vorige week aangekondigd als het derde dlc-personage van de FighterZ Pass 3. Tijdens de aankondigingstrailer was Master Roshi echter nog niet in actie te zien. Hoewel er nog geen bewegende beelden zijn, is hij hieronder wel in screenshots te zien.

Master Roshi moet in september verschijnen in alle versies van de game, op PlayStation 4, Xbox One, Switch en Steam. Mensen moeten daarvoor wel de FighterZ Pass 3 hebben aangeschaft. Er staan nog twee personages voor FighterZ Pass 3 gepand, maar om welke personages het gaat is nog niet bekend.

Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wanneer komen er nou eens nieuwe afleveringen na super...dat zou ik nou eens graag willen.

0
test

@RoepieRoepie84 Haha, je weet hoeveel tijd er zat tussen Z en Super? En dat is als er uberhaubt meer komt. Dragon ball Z eindigde in 1996, Super begon in 2015. Da's 19 jaar.

0
test

@darkmanwls ik weet het jonge...maar ja hopen op snel iets nieuws. Ik heb het vorig jaar nog eens volledig terug gekeken. Blijft nostalgie en en kijkt lekker weg. En met zo'n goed verdien model als DBZ verwacht ik absoluut meer...een keer. Deze serie is kassa...

0
test

@RoepieRoepie84 darkmanwls, geeft info waar niemand om vraagt. Iedereen die een fan is weet hoe lang we op een nieuwe serie hebben moeten wachten. Dragonball dus niet Dragonball Z eindigde in 1989 en daarna volgde Z al snel. Met super zit het iets anders, Super was nooit de planning. Na de flop van de real life action film Dragonball had het zijn "Japanse Trots" verloren. Er kwam een film die de glorie moest herstellen "battle of gods". Ook dit zou een eendagsvlieg moeten zijn, meer een herrinering aan en een soort reunie. Het was zo een succes dat er een volgde film volgde! Ressurection F. Uiteindelijk waren ze zover om een serie te maken. Alleen wat ongebruikelijk was, dat er eerst de serie was en daarna de manga. De manga liep uiteindelijk achter op de serie. Een break zou de manga ruimte moeten geven om het in te halen. De manga is inmiddels veel verder. Akira houd eigenlijk niet van lange series maar liefst een afgesloten verhaal. Hij functioneerd ook meer als mentor nu dan dat hij zelf de serie doet. Daarnaast waren de animaties barslecht en waren ze opnieuw opzoek naar iets nieuws. Toen kwam de Broly movie, wat de nieuwe animatiestijl moest worden. Er is een hele grote kans dat er geen serie meer komt dat ze het gaan voortzetten met de manga en losse films. Dit pas prima bij akira zijn agenda ook al doe toyatoro het meeste werk voor hem. Covid maatregelen hebben ook het proces niet bevorderd. Dus nee ik denk niet dat er een serie gaat komen, hoop het wel maar we zien het over 5 jaar nog eens. Mijn tip is koop de manga's zijn ook veel beter te kijken dan de serie! Inmiddels heeft de officiele engelse vertaling de serie ook ingehaald.

0

Aanbevolen voor jou