Een week of wat geleden wist Monte Cristo ons al te verrassen met een korte trailer van hun nieuwste spel Fire Department. Nu hebben ze zelfs een viertal screenshots klaarstaan die wat van de grafische kant van dit originele 3D simulatiespel laten zien. In Fire Department is het jou taak een volledig team brandweermannen goed te coördineren om zo een vuurtje zo goed mogelijk onder controle te krijgen met een minimum aan slachtoffers. Als je goed je best doet win je een toffe virtuele medaille. (Het is nog niet bekend of je deze kan uitprinten en op je kamer hangen)Features:

* Bring in fighters depending on the size of the fire and the number of people that need rescuing.

* Call for specialists if things get out of hand and choose from a large number of vehicles including Aerials, Water Towers, Pumpers, Tankers and even Air Tankers.

* Overcome obstacles in the heat of battle and find the best points of entry to tackle the flames.

* Medals are awarded according to team performance, number of people saved and the amount of resources usedZulke autotjes vouwde ik altijd van karton, drie of vier vouwlijnen was vaak al voldoende Fire Department wordt in November verwacht en gaat de concurrentie aan met het vervolg op Emergency. Fire Department heeft alvast het voordeel dat het volledig in 3D is. Maar het is zoals altijd de gameplay die telt, en dat is zelfs bij hulpverleningssimulatoren zo. Bekijk de overige screenshots hier.