Radon Labs, de ontwikkelaar van het ietwat tegenvallende Project Nomads, is momenteel bezig aan een game die de mensen van deze Duitse firma al een jaar of 10 in de planning hebben. Maar pas nu is de tijd rijp voor Schwarzenberg, een actie-adventure dat het verhaal verteld van het Duitse stadje Schwarzenberg tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal in het spel is een mythe die onder de bevolking van dit werkelijk bestaande stadje nog steeds de ronde doet.

Schwarzenberg belooft ons een combinatie van historische feiten met een vleugje fictie en mysterie. Qua gameplay zal het spel een combinatie zijn van adventure en actie-elementen waarbij beide categoriën ongeveer evenveel aan bod zouden moeten komen.As the German and Allied armies clash in final battle, mysterious orders stop the US Army under Patton from occupying a small area in the dark and forbidding valleys of the Erzgebirge. The town of Schwarzenberg becomes a sealed off no-access area, surrounded by US Forces and the tanks of the Red Army.

Rumours about Schwarzenberg become more and more fantastic: tales of a Nazi stronghold, a storage of plundered treasure beyond imagination, secret weapon projects... De eerste screenshots laten alvast de het sfeervolle stadje Schwarzenberg in al haar glorie zien. De overige screenshots zijn hier te bekijken. Schwarzenberg heeft nog geen uitgever en wordt pas in 2004 verwacht op zowel PC als Xbox.