Eerste screenshots strategische RPG Phase: Exodus | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is 2062. De aarde heeft een beetje afgeweken van zijn vaste baan om de zon, waardoor de hele natuur op zijn kop staat dankzij de veranderde zwaartekracht. Door deze ramp is al het menselijke leven over de aarde verspreid in vier groepen en Phase: Exodus begint voor de speler bij het kiezen van één van deze groepen. Main features van de game zijn de uitgebreide characteristics, deflects en talents (bepaalde krachten van je character) en skills die verbeterd kunnen worden met experience points.

De eerste screenshots van de door Horns and Hoofs ontwikkelde game hebben hun weg naar het net gevonden Bij het plaatsen van de screenshots werd ook gemeld dat het spel zowel aantrekkelijk is voor de die-hard RPG fan en voor de nieuweling die maar een beetje aanrommelt.

Phase: Exodus probeert zich te onderscheiden van de ma e door de onderlinge connecties tu en bepaalde mi ies die je moet voltooien. Elke mi ie heeft een relatie tot een andere mi ie, wat er voor zorgt dat verschillende plot points in het verhaal anders naar voren komen.

Met dank aan Yoram voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou