Eerste screenshots Neymar en Pogba in Cod: Modern Warfare 2 gelekt

Eerste screenshots Neymar en Pogba in Cod: Modern Warfare 2 gelekt

Na eerdere geruchten zijn nu ook screenshots van Neymar en Pogba als speelbare Operators in Call of Duty: Modern Warfare 2 uitgelekt.

Eerder deze maand claimde een insider al een lijst te hebben met bestuurbare Operators uit Call of Duty: Modern Warfare 2. Daar stonden ook Lionel Messi, Neymar en Paul Pogba bij.

Inmiddels zijn screenshots verschenen van Neymar en Pogba als Operators. Hoewel op moment van schrijven nog altijd niet officieel is bevestigd dat de voetballers in de game zitten, lijken de screenshots daar dus wel op te wijzen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt morgen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Spelers die de game alvast hebben besteld konden sinds eind vorige week al met de singleplayercampagne aan de slag. Op 16 november komt Call of Duty: Warzone 2.0 uit, dat net als Modern Warfare 2 is ontwikkeld door Infinity Ward.

Eerder vandaag bleek ook al dat er op de fysieke disk van Modern Warfare 2 maar zo'n 72 MB aan data staat. De rest moet gedownload worden.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De tacticool baseball cap + headset maakt het wel af

0

Zo is het nog niet eens heel storend, maar als straks de gekleurde en lichtgevende pakjes beschikbaar worden begint t toch wel belachelijk te worden. Jammer, doet behoorlijk wat afbreuk op het "realisme" gevoel.

0
test

@Zut Het eerste wat ik dacht toen ik de kop las was neee begint die ellende nu al weer? Maar op deze manier is het niet storend, zolang het inderdaad maar een beetje realistisch blijft.

0

@Zut Tsja het is natuurlijk al geen super realistische game. Eigenlijk is het erger dat in een super realistische simulator als flight simulator een voertuig uit Halo zit. Al is dat wel in feite een gratis dlc.

0

Aanbevolen voor jou