Eerder deze week kwam het bestaan van Voodoo Nights, een spel van het Tsjechische Mindware, al aan het licht. Vandaag heeft GameSpy de eerste preview van het spel, voorzien van een aantal screenshots, online gezet.

In Voodoo Nights staat een bevriend agenten-duo, zoals je die misschien nog wel uit de films van vroeger kent, centraal. Ze dragen de naam Jack en Samuel en zijn agenten die zich niet strikt aan de regels houden. Geen uniforms en iets te trigger happy voor een doorsnee agent. Daarbij komt ook nog, dat ze naast hun normale wapentuig, de nodige Voodoo-krachten gebruiken om de vijand in te rekenen. Denk hierbij onder andere aan telekinese, waarmee je objecten en personen vanop afstand door de lucht kunt tillen.

Je zult beide personages besturen, waarbij je met een druk op de knop kunt wisselen tussen Jack en Samuel. In een klein venster in beeld kun je de bezigheden van het andere personage bekijken en je kunt deze eveneens simpele commando's doorgeven. Volgens GameSpy staat ons een mix van Max Payne, Lego Star Wars, Jedi Academy en Lethal Weapon, overgoten door een occult sausje, te wachten. Er is nog geen uitgever, maar de release zal waarschijnlijk op PC en Xbox 360 plaatsvinden.