Eerste screenshots en info van nieuwe Need for Speed uitgelekt

Eerste screenshots en info van nieuwe Need for Speed uitgelekt

Vlak voor de onthulling van de nieuwe Need for Speed-game, zijn de eerste screenshots, naam en releasedatum van het spel uitgelekt.

Dat gebeurde via de Japanse winkelwebsite Neowing, al is de vermelding inmiddels weer offline gehaald. De uitgelekte informatie en screenshots komen overeen met eerdere geruchten rondom de game.

Zoals eerder al werd gemeld, gaat het spel Need for Speed: Unbound heten en komt de game op 2 december uit. Vooralsnog wordt alleen de PS5-versie genoemd. Eerder werd er al gespeculeerd dat de game alleen op PS5, Xbox Series en pc uitkomt.

Daarbij tonen de screenshots een grafische stijl die realistische graphics met anime-achtige tekeningen combineert - precies zoals eerdere berichten claimden. De game zou zich afspelen in Lake Shore City, een fictionele versie van Chicago.

Vandaag om 17:00 uur wordt de nieuwe Need for Speed-game officieel onthuld middels een trailer. 

Need for Speed: Unbound
Need for Speed: Unbound

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok laat maar zitten.

0
test

@GoofyZ3 Ik wil nog even de bewegende beelden afwachten maar als die anime stijl ook te zien is tijdens het racen haak ik zeker af.

0
test

@Fr3nzy Volgens mij was in die leak een tijd geleden wel te zien dat dat soort effecten als rook van banden komt etc. Ben ook heel erg benieuwd naar meer bewegende beelden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Kan best wel leuk zijn. Een keertje iets anders

0

Aanbevolen voor jou