Nieuws

Eerste screenshots van Dontnod’s Vampyr onthuld

Release in 2017

Geschreven door Aida . op

De eerste screenshots van Vampyr, de nieuwe game van Life is Strange-maker Dontnod Entertainment, zijn online verschenen. De vier screenshots tonen de donkere wereld van de game.

Vampyr is een horrorgame die zich afspeelt in het oude Londen uit 1900. De mensen in Londen worden geteisterd door de nasleep van de Eerste Wereldoorlog en de opkomende Spaanse griep die doden eist. Spelers besturen een vampier die op zijn eigen manier moet zien te overleven.

Spelers kunnen specifieke vampierkrachten gebruiken of kiezen voor melee en wapens. Daarnaast krijgen spelers de optie bloed te drinken van iedereen in de stad. Dit laatste heeft directe gevolgen op het verhaal en de omgeving, omdat bijvoorbeeld de verdwijning van deze personages invloed heeft op de omgeving.

Vampyr staat gepland voor 2017 en komt uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder verscheen een teaser voor de game. 

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Battalion 1944 voegt singleplayer-campagne toe als stretchgoal Battlefield 5 speelt zich mogelijk af tijdens Eerste Wereldoorlog
1

Reacties op: Eerste screenshots van Dontnod’s Vampyr onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Master Lucky

  • 29 februari 2016 18:11
  Het speelt zich af in 1900 tijdens de nasleep van WO 1 en opkomst van de Spaanse griep?? Ik dacht toch echt dat WO 1 van 1914-1918 duurde en dat de Spaanse griep daarna pas kwam en wereldwijd verspreid werd door de naar huis terugkerende soldaten. Zal vast wel een foutje tijdens de geschiedenislessen en in de geschiedenisboeken zijn dan…

  Of de redactie interpreteert begin 20e eeuw verkeerd…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.