De Finse ontwikkelaar Recoil Games heeft de eerste screenshots vrijgegeven van hun actiegame Earth No More. Deze game werd in 2007 aangekondigd en zou geproduceerd worden door het inmiddels failliete 3D Realms.

In Earth No More komt Moeder Natuur in opstand tegen de mensheid. Vanaf dag één zien spelers de wereld om zich heen veranderen en worden alle elementen van de natuur op geheimzinnige wijze veranderd.

Je kunt uit vijf verschillende personages kiezen met elk hun eigen specialiteiten. Earth No More zal online zowel coöperatief als tegen elkaar gespeeld kunnen worden. Daarnaast kan een andere speler de tegenstanders in de singleplayercampagne besturen, vergelijkbaar met het recentelijk stilgelegde The Crossing.

Recoil Games is nog steeds op zoek naar een uitgever voor het spel. Zodra er een uitgever in beeld is, wordt uitgezocht wanneer de game uitgebracht gaat worden.

Sluiting 3D Realms geen effect

De rol van producent van Earth No More is in 2008 overgenomen door Radar Group, een ander bedrijf van de oprichter van 3D Realms. Ondanks dat dit bedrijf aan 3D Realms gelinkt was, heeft de sluiting geen effect op de ontwikkeling van het spel volgens de oprichter van Recoil Games.