De Franse ontwikkelaar en uitgever Monte Cristo Games snuift momenteel het zand op met Desert Rats vs. Afrika Korps, maar zal later dit jaar met nog een aantal andere strategische titels op de proppen komen. Zo mogen we onder andere de WW2-RTS D-Day verwachten op de verjaardag van deze historische dag. Een andere titel die ons te wachten staat is de Middeleeuwse RTS Medieval Lords.

Inhoudelijk is er over deze titel nog niet veel bekend, wel wist men ons onlangs te vertellen dat het spel gebruik maakt van een zeer unieke technologie die ervoor zorgt dat elke boom in het spel uniek is. De eerste drie screenshots die men vrijgegeven heeft, laten nochtans weinig zien van deze bomenpracht maar zien er wel erg sfeervol uit.

Het lijkt er trouwens op dat Medieval Lords de nieuwe naam is voor City in Danger, een spel dat Monte Cristo eerder aankondigde. Dit durven we echter niet met zekerheid te zeggen. Het zou ook kunnen dat Medieval Lords de titel voor de VS is, en City in Danger die voor Europa - of misschien juist andersom. Wie duidelijkheid kan verschaffen, doe dat vooral!