Het Russische 1C Company heeft de eerste zes screenshots vrijgegeven van Outfront 2, de opvolger van het spel dat in de Westerse wereld bekend werd onder de naam Soldiers: Heroes of World War II. Soldiers blonk uit vanwege het geringe aantal eenheden dat je onder je hoede kreeg en de nauwkeurige manier waarop je deze eenheden opdrachten kon geven. Je kon zelfs rechtstreekse controle nemen over de eenheden. Verder viel ook de volledig vernietigbare omgeving in positieve zin op.

Met de opvolger wordt verder gebouwd op het concept van het origineel. Hoewel er op grafisch vlak niet al te veel veranderd is, kent de gameplay een aantal interessante vernieuwingen. De AI van je soldaten is grondig herzien, waardoor ze ook individueel zullen handelen en je ze niet continu hoeft te babysitten. In de directe controlemode is het nu ook mogelijk om te klimmen en te snipen. Nieuwe eenheden zijn er onder andere in de vorm van soldaten bewapend met vlammenwerpers en amfibievoertuigen. Verder zijn de physics sterk verbeterd, waardoor gebouwen nog realistischer in elkaar zullen storten.

Of Codemasters, dat het eerste deel op de markt bracht, opnieuw de uitgever zal zijn, is nog niet bekend. De release staat geplanned voor 2005.