Juni dit jaar, de tiende om precies te zijn, zullen ook PC gamers kunnen genieten van de laatste incarnatie uit de Grand Theft Auto reeks, San Andreas geheten. Gelanceerd op de Playstation 2 in 2004, veroverde de game eind vorig jaar meerdere Game of the Year awards en werd het spel ook door de gamers zelf enorm positief onthaald.

In het spel neem je de rol aan van Carl Johnson, die na een tijd van afwezigheid terugkeert naar zijn hometown en vervolgens in de staat San Andreas de gekste avonturen mee maakt. Om ook liefhebbers voor de PC klaar te stomen voor de game, zijn vandaag de eerste vier screenshots van de PC versie verschenen.

Echt indrukwekkend is het geheel echter niet te noemen, daar de screenshots enorm klein zijn en het detail dat de PC versie moet gaan tonen nog niet aan ons laten zien. Maar omdat we weten dat jullie zo erg op deze game zitten te wachten: *update*

Zoals enkele zeer scherpe bezoekers al opmerkten hebben we de verkeerde screenshots gepakt, tja een kruisje zit eenmaal niet op de PC hè, en deze hier neergezet. Onze excuses voor deze fout. Jammer genoeg kunnen we ook de PC screenshots niet tonen, daar Rockstar GamersHell waarschijnlijk verzocht heeft de plaatjes te verwijderen.

Met dank aan Agent 007 voor het melden van dit nieuws.