Nintendophiles heeft de eerste screenshots van de Gamecube versie van de game 007: Agent under Fire weten te bemachtigen. In deze James Bond game is het de bedoeling om via een first person view (a la Goldeneye 007 op de Nintendo64 en The World is not Enough op de PplayStation en Nintendo64) met allerlei wapens en gadgets de vijand om te leggen.

Ter verduidelijking heeft Nintendophiles er ook een PlayStation2 screenshot naast gezet, waarop te zien is dat de Gamecube versie iets gedetailleerder is.

De Gamecube versie

If you would like to compare the graphics of the Playstation 2 version and the GameCube, click on the link below to see the identical scene as the first screenshot you saw above. It looks like the only thing they need to work on with the GCN version is the lighting effects.

De PlayStation2 versieDiegenen die goed kijken zien dat de gezichten van deze twee babes op de Gamecube met meer detail zijn getekend, en dat de deur in de achtergrond er een stuk minder wazig uitziet dan in de PlayStation2 versie.

Naast versies voor de Gamecube en de PlayStation2 zal Agent under Fire ook voor de Xbox verschijnen.

Voor nog een screenie klik je hier.