Burnout is misschien wel de meest ondergewaardeerde racegame die er is. Het spel verscheen op de PlayStation2, de Xbox en de GameCube, en was een erg leuke arcadegame. Met een origineel tintje, agressief rijden zorgde ervoor dat je bolide sneller kon.

Deel 2 bied de gamer 32 nieuwe tracks om op te racen en 14 nieuwe racemonsters. De auto's zijn wederom niet gelicenseerd, maar lijken wel op 'echte' auto's die je in het echte leven ziet rondcrossen. Hetzelfde geld voor de tracks, die allen wel gebaseerd zijn op echte locaties, maar het niet daadwerkelijk zijn. Burnout 2 gaat ook een aantal nieuwe opties. Zo zal er een pursuit mode zijn, waarin ja -a la Need for Speed- zal moeten proberen uit de handen van de politie te blijven. Voor de wat minder ervaren Burnout rijders zal er een 'driving school' komen die je de fijne kneepjes even uitleg.

Ook nieuwe weereffecten zullen hun intrede doen in Burnout 2: Point of Impact. Waar het in het eerste deel of goed weer was, of regende, kunnen we nu mist en sneeuw verwachten.

Meer screens vind je door hier te klikken.