Eerste schaarse informatie Fable 2 uit Lionhead update | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In de laatste community update van Lionhead Studio’s, laat het bedrijfwat informatie los over zijn nieuwste project Fable 2. Het eerste deel kwam uitvoor de Xbox en werd vrij goed ontvangen. Toch was het niet het spel dat ooitdoor het bedrijf, en voornamelijk door Peter Molyneux, beloofd was. Met Fable 2gaan ze in de herkansing.

Lionhead werkt nu met meer dan 70 mensen aan het spel en deontwikkeling gebeurt vrij geheim, waardoor er nog steeds zo weinig over hetspel te zeggen. Wat we wel weten is dat het spel ongeveer 500 jaar na zijnvoorganger afspeelt, dus de personages en omgevingen zijn volledig veranderd.Lionhead wil nog wel voortbouwen op het verhaal, al zal het een wat meervolwa en toon hebben.

“No, we'renot going down the route of GTA (violence-grandeur) but with the current plansome people might be shocked by what we have in stock for Fable 2 players.”

De eerste Fable was vrij onschuldig in zijn doen, maar inFable 2 kan nog wel eens voor vera ingen zorgen. Zo zou de speler regelmatigvoor plotwendingen in het verhaal komen te staan. Het spel zal in ieder gevallanger zijn dan zijn voorganger, maar hoe het verhaal in elkaar zit is nietbekend. Hopelijk binnenkort meer info.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou