Eerste regisseur The Last of Us-televisieserie bekend

Eerste regisseur The Last of Us-televisieserie bekend

De eerste regisseur van de aankomende televisieserie gebaseerd op The Last of Us is bekend. Het gaat om Johan Renck.

Renck bevestigde dit in een interview met Discussing Film. "Ik ben een executive producer. Ik regisseer in ieder geval de pilot. Daarna zien we wel verder." De pilot is de allereerste aflevering van een serie.

Renck is een Zweedse regisseur die vooral bekend is om het feit dat hij alle afleveringen van de miniserie Chernobyl heeft geregisseerd, waar hij een Emmy voor won. Ook heeft hij afleveringen van Breaking Bad, Vikings en The Walking Dead geregisseerd.

Eerder werd al bekend dat de serie geschreven en geproduceerd wordt door Naughty Dog's Neil Druckmann en Craig Mazin. Mazin heeft al eerder met Renck samengewerkt: hij zette de serie Chernobyl op poten.

De serie moet in eerste instantie de gebeurtenissen uit de eerste game uitbeelden. Daarin moet Joel het meisje Ellie veilig zien te houden terwijl ze door een post-apocalyptische Verenigde Staten trekken. De wereld is namelijk getroffen door een virus die mensen in de zombieachtige Clickers verandert. De makers laten echter de mogelijkheid open dat het verhaal uit The Last of Us: Part 2 ook onderdeel van de serie wordt. Het is nog niet bekend wanneer de serie verschijnt.

The Last of US
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bedoelen ze met "Eerste regisseur ... bekend" dat ze er al vanuit gaan dat deze ontslag gaat nemen zoals bij de Uncharted verfilming, of dat er meer regisseurs gaan komen? Flauw grapje natuurlijk :P Ben benieuwd. Serie zou op HBO moeten komen, dus denk dat er wel een goed budget voor zal zijn. Wel jammer dat ze Joel en Ellie uit deel 1 gaan volgen, had liever het verhaal van iemand anders gezien binnen de universe....plot armor

0
test

@Zoidberg Om eerlijk te zijn hoop ik op een complete verfilming precies zoals de game was en daarna een tweede seizoen waarin ze de gebeurtenissen wellicht tussen 1 en 2 kunnen doen. ik las al dat Neil zelf bij het schrijven van het verhaal betrokken is dus hoop dat hij daardoor ook echt blijft bij de wereld van TLOU ipv allerlij shit ernaast te verzinnen. ik heb de eerste game gespeeld en mega van genoten. Zou alleen andere mensen dat verhaal zo graat willen laten beleven maar ze gamen niet of hebben geen zin om daar een game te kijken. Wat ik ook weer kan begrijpen

0
test

@controvi Ben ik het wel deels mee eens. Had graag het verhaal van Ish willen zien. Die gast die de community in het riool heeft gestart.

0
test

Componist van de games gaat ook de serie doen, erg goed voor de sfeer.

0

Aanbevolen voor jou