Nieuws
Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft lanceert eerste raid Ghost Recon Breakpoint

Project Titan is gratis speelbaar op PS4, Xbox One en pc

Geschreven door Jacco Peek op
De eerste raid voor Ghost Recon Breakpoint, Project Titan, is nu speelbaar op PS4, Xbox One en pc.

Volgens Ubisoft is de raid, genaamd Project Titan, de grootste uitdaging van de game tot nu toe. Daarom dienen spelers een minimale uitrustingsscore van 150 en een team van vier man te hebben. In de raid gaan spelers op zoek naar vier gevaarlijke drones van de Red Wolves, die zitten verscholen op Golem Island. Iedere drone gaat gepaard met een eindbaas en een checkpoint.

Met Project Titan kunnen spelers verschillende beloningen verdienen, zoals wapens, uitrusting, opzetstukken en customization items. Van wapens en uitrustingen kunnen duplicaten verschijnen, maar wel met verschillende uitrustingsscores. De raid wordt wekelijks gereset, waarna spelers ook Skell Credits ontvangen. In de toekomst kunnen spelers een eenvoudigere en moeilijkere versie van Project Titan verwachten.

Recent maakte Ubisoft plannen bekend om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren. Zo richt de ontwikkelaar zich op bugs, balans en nieuwe content, waaronder een Predator-evenement. Project Titan in nu gratis speelbaar op PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Google haalt Assassin's Creed-ontwikkelaars binnen voor Stadia Freebird Games kondigt To the Moon 3 op mysterieuze wijze aan
0

Reacties op: Ubisoft lanceert eerste raid Ghost Recon Breakpoint

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.