Eerste PlayStation 4-gameplay Tropico 5 verschenen | Gamer.nl

Eerste PlayStation 4-gameplay Tropico 5 verschenen | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Tropico 5 kwam in mei 2014 uit op de pc, en kreeg in november een port op de Xbox 360. Kalypso geeft nog geen exacte releasedatum voor de PlayStation 4-versie van Tropico 5, maar onthult die "zeer binnenkort".

De PlayStation 4-versie draait op een resolutie en framerate van 1080p / 60fps en ondersteunt Remote Play. Spelers met PlayStation TV of een PlayStation Vita kunnen een game naar hun tv of handheld streamen.

In Tropico 5 besturen spelers een oud-koloniale stad door de eeuwen heen. Spelers kunnen een sociaal utopia bouwen of juist een strenge dictator zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou