Eerste PES 2016-transferupdate verschijnt over een maand | Gamer.nl

Eerste PES 2016-transferupdate verschijnt over een maand | Gamer.nl

De eerste update voor de voetbalgame PES 2016 verschijnt op 29 oktober. Dit maakte Konami bekend via zijn officiële website.

De Live Updates verschijnen voor de onlinemodi, uitgezonderd van de MyClub-modus, al op 1 oktober. Deze pa en zowel de statistieken van belangrijke spelers, gebaseerd op hun wekelijkse prestaties, als de vernieuwde transfers van teams aan. Voor lo e offline wedstrijden, zoals Exhibition en vriendschappelijke wedstrijden, zijn de Live Updates ook te gebruiken.

De volledige update, door Konami Data Pack 1 genoemd, verschijnt op 29 oktober. Deze voegt de updates toe aan alle modi, inclusief de Master League en MyClub-modus. Daarnaast voegt het nieuwe gezichten, schoenen, ballen en enkele teams toe: Galatasaray, APOEL, Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos, Qarabağ, HJK en Partizan Belgrade. Ook geeft Konami aan bezig te zijn om, op social media gedeelde, klachten over de gameplay te behandelen. 

PES 2016 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Lees voor meer informatie onze review.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou