Eerste patch pc-versie Spider-Man Remastered uitgebracht

Eerste patch pc-versie Spider-Man Remastered uitgebracht

Insomniac Games en Nixxes hebben de eerste patch voor de pc-versie van Marvel's Spider-Man Remastered uitgebracht.

Versie 1.817.1.0 wordt beschreven als een "eerste kleine patch". De bedrijven hebben zelfs al een nieuwe patch in de maak die groter moet zijn en onder andere bugfixes en verbeteringen moet doorvoeren.

De huidige patch moet in ieder geval crashes gerelateerd aan ray tracing oplossen, alsmede visuele verbeteringen aan Nvidia DLSS doorvoeren. Verder worden er nog wat andere bugs en glitches weggewerkt. De volledige patch notes zijn op Steam te lezen.

Marvel's Spider-Man Remastered verscheen onlangs op Steam en Epic Games Store en kost 59,99 euro. De pc-versie bevat de remaster van de game, alsmede de uitbreiding The City Never Sleeps.

Vervolg Miles Morales moet ergens later dit jaar uitkomen op pc. De overzettingen zijn gemaakt door Nixxes Software, een Nederlands bedrijf dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Sony PlayStation.

In dit artikel bekijkt Gamer.nl hoe de pc-versie van Spider-Man Remastered presteert.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De grootste ray tracing bug is jammer genoeg nog niet opgelost. 15-20% CPU usage verschil om een of andere reden. Dat tegelijk met OBS draaien vond mijn computer niet zo leuk, haha. Crashes in ieder geval een stuk minder, zo dat is goed!

0

Aanbevolen voor jou