Vroege ontwerpen Pokémon Red en Green vrijgegeven

Vroege ontwerpen Pokémon Red en Green vrijgegeven

Een aantal vroege ontwerpen van Pokémon Red en Pokémon Green zijn opgedoken. In de tekeningen zijn nooit verschenen pokémon te zien en wordt een populaire theorie van fans bevestigd.

Een aantal ontwerpen die dateren van een van de allereerste prototypes van Pokémon Red Version en Pokémon Green Version zijn verschenen. Helix Chamber, een groep Pokémon-fans die als doel heeft om alle mysteries van de games, manga en anime te ontrafelen, bracht deze ontwerpen naar buiten nadat zij deze vorige zomer hadden ontvangen van een anonieme bron.

In de uitgegeven bestanden zijn onder andere een aantal tekeningen te zien van pokémon die uiteindelijk nooit in het spel terecht gekomen zijn. De namen van deze pokémon, die in de onderstaande afbeelding staan weergeven, zijn bedacht door Helix Chamber en zijn dus niet de officiële namen van de wezens. Zo is er Omega, een Pokémon gebaseerd op Mechagodzilla, en Baloonda, een op een ballon lijkend schepsel dat later vervangen is door Jigglypuff.

Pokemon

Een van de opvallendste vondsten is een evolutie van Cubone of Marowak, genaamd Guardia. Op de tekening van deze Pokémon is een groter dan normale Marowak te zien die een baby Cubone vasthoudt. Deze afbeelding bevestigt een populaire theorie van fans dat Cubone eigenlijk een Kangaskhan-baby is. De baby zou gevonden en geadopteerd zijn door Marowak, waarna Cubone zijn schedel heeft gekregen van de moeder.

Het prototype van Pokémon Red en Green laat ook een aantal eerste schetsen zien van verschillende personages in het spel. Zo is te zien dat de speler in een vroeg ontwerp een zweep vasthield en was Gym Leader Blaine een soldaat in plaats van een wetenschapper.

Pokémon Red Version en Pokémon Green Version heten eigenlijk Pocket Monsters: Red en Pocket Monsters: Green, en waren de eerste Pokémon-games ooit. De spellen werden uitgebracht in Japan op 27 februari 1996 voor de Game Boy en werden later in hetzelfde jaar vergezeld door Pokémon Blue Version, welke als basis werd gebruikt voor de Pokémon Red- en Blue-games zoals we die in het Westen kennen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft leuk die Pokémon games. Heb ze nu allemaal 807 geloof ik op 4 na, maar mythical Pokémon laat nintendo niet zomaar los helaas 😅

0
test

niemand die een mogelijke 3 evolutie van pickachu ziet? Gorochu klinkt alsof het in de lijn van pickachu -> raichu zou vallen. Hoewel dat nu pichu -> pikachu -> raichu -> gorochu zou zijn dan haha. Nou moet ik zeggen dat plusle en minum ook op pikachu voorgangers lijken maar ok haha

0

Aanbevolen voor jou