Eerste officiële screenshots van Dead Space-remake getoond

Eerste officiële screenshots van Dead Space-remake getoond

De eerste officiële screenshots van de remake van Dead Space zijn online verschenen.

De Xbox Store-pagina is live gegaan en daar zijn de drie screenshots op verschenen. Ze zijn ook onderaan dit nieuwsbericht te zien. Er waren al wel al work in progress-beelden van de game online geplaatst door de ontwikkelaar, maar het is voor het eerst dat de nagenoeg uiteindelijk versie van het spel in screenshots te zien is.

In een nieuwe blogpost vertelt ontwikkelaar EA Motive meer over de game. Zo laat het bedrijf wederom weten dat de game moet aanvoelen als één lang shot, vergelijkbaar met het in 2018 verschenen God of War. "Vanaf het moment dat je de game op start tot het moment dat je het uitspeelt, zijn er geen camera cuts of laadschermen, tenzij je doodgaat."

Daarbij is de USG Ishimura, het ruimteschip waarop de game zich afspeelt, nu één verbonden locatie. "Dus je kunt van punt A naar punt Z lopen, het hele schip bezoeken en locaties die je al bezocht had opnieuw bezoeken om dingen die je hebt gemist te pakken."

De remake van Dead Space moet nog altijd hetzelfde verhaal vertellen over Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. Wel moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel.

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dead Space
Dead Space
Dead Space

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ziet er goed uit!

0

Aanbevolen voor jou