Eerste namen TOTY Fifa 18 bekend | Gamer.nl

Eerste namen TOTY Fifa 18 bekend | Gamer.nl

EA Sports heeft de eerste namen onthuld voor het Team Of The Year in Fifa 18.

In het Team Of The Year, of TOTY, van dit jaar konden spelers de afgelopen week stemmen wie de beste voetbalspelers waren van 2017. Gisteren heeft EA Sports de eerste drie spelers bekendgemaakt, de aanvallers.

Voor het zevende jaar op rij zien we Lionel Me i van FC Barcelona en Cristiano Ronaldo van Real Madrid terug in het TOTY. Me i heeft van EA Sports een rating van 98 gekregen. De Argentijnse rechtsbuiten heeft zoal 96 snelheid, 99 dribbelen, 98 pa en en 97 schieten. EA Sports heeft zijn coverstar Ronaldo de hoogste rating mogelijk gegeven, 99. De Portugese linksbuiten heeft zowel 90 snelheid als dribbelen, 94 pa en en 99 schieten.

De derde aanvaller is de spits van Tottenham Hotspur, Harry Kane. De Engelse spits maakt zijn debuut in het TOTY en is de eerste speler uit de Engelse Premier League die zich er in mag mengen sinds Fifa 15. Toen zat Ángel Di María, die tijd uitkomend voor Manchester United, met een rating van 94 in het Team Of The Year. Kane heeft een rating van 96 gekregen en heeft onder andere 99 schieten, 96 fysiek, 95 dribbelen en 93 pa en.

De drie aanvaller versloegen twaalf andere aanvallers. Hier zaten onder meer Agüero, Neymar, Hazard, Suarez, Griezmann en Coutinho tu en.

De eerste TOTY-spelers zijn vandaag nog tot 19.00 uur Nederlandse tijd verkrijgbaar in pakketten in FUT 18. In de loop van de week worden de overige posities bekendgemaakt door EA Sports. Houd Gamer.nl in de gaten voor de komende onthullingen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou