Bij de aankondiging van de Playstation 3 en Xbox 360 liet Electronic Arts weten de volgende generatie consoles weer op en top te gaan verzorgen. De najaars line-up laat dit al een beetje doorschemeren, maar ook voor volgend jaar is er al het één en ander bekend. Althans bekend: vaag bekend. Over de volgende Def Jam game is in de nieuwste GameInformer wat nieuwe informatie verschenen.

Def Jam 3, zoals we de game nu voor het gemak maar even noemen, zal zich meer als een echt vechtspel presenteren, waar de vorige games nog als een mix tussen vecht- en worstelgame gezien konden worden. Ook weten we dat de afgeschermde vechtlocaties verruild worden voor wijdse speelgebieden, die eveneens buiten de deur kunnen zijn. Het laatste statement gaat over de actie. Wat hiermee aan de hand is? Deze zal geheel in de stijl van Holywood zijn. Verrassend.

Def Jam next-gen wordt zowel voor de Playstation 3 als Xbox 360 ontwikkeld. Wanneer de game uit moet komen is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!