Eerste informatie en beelden van PES 2017 uitgebracht | Gamer.nl

Eerste informatie en beelden van PES 2017 uitgebracht | Gamer.nl

Konami heeft de allereerste informatie en screenshots van PES 2017 naar buiten gebracht. Er zijn meerdere verbeteringen beloofd voor de nieuwe voetbalgame.

Met een techniek die Real Touch wordt genoemd, zegt Konami dat spelers de bal op unieke manieren controleren. Dit is afhankelijk van waar ze in het veld staan en hoe ze worden bestuurd door de speler. Deze techniek wordt ook toegepast om het pa -systeem op de schop te nemen. Bij het pa en van de bal wordt rekening gehouden met de snelheid en accuraatheid van de bal, waardoor een pa onder de beste omstandigheden een perfect traject afleggen.

Er worden ook honderden nieuwe animaties toegevoegd die gebruikmaken van het Real Touch-systeem. Vooral keepers worden wat betreft animaties flink geüpdatet. Konami belooft dat aanvallende momenten "dramatischer dan ooit worden", waardoor een succesvolle goal nog meer voldoening geeft.

Ook op management-niveau wordt de game aangepast. Met Total Team Control kunnen spelers in een ogenblik veranderen van een aanvallende naar een verdedigende strategie en deze met simpele handelingen tot in de kleinste details aanpa en. Daarnaast kunnen strategieën zoals Tiki-taka worden aan- en uitgezet in de "Advanced Instructions".

Met spelerdekking en zonedekking en specifieke spelerbeweging wordt het spel op verdedigend en aanvallend vlak ook geüpdatet. Verder zou de game een adaptieve AI kennen, wat inhoudt dat computergestuurde spelers leren van de spelers' speelwijze.

Ten slotte belooft Konami de game op grafisch gebied weer flink te verbeteren, dankzij betere speler-modellen, belichting, publiek en stadions.

PES 2017 komt naar verwachting eind dit jaar uit op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. De eerste screenshots van PES 2017 zijn hieronder te bekijken.

PES 2017
PES 2017
PES 2017
PES 2017
E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou