Atari heeft eindelijk wat officiële informatie losgelaten over de vooralsnog in mysterie gehulde PC versie Driver 3, bij stoere mensen bekend als Driv3r (spreek uit: Driv-drie-er). De consoleversie van dit spel verscheen in juni vorig jaar en werd door veel critici erg hard aangepakt, wat voor Atari een behoorlijke domper was. Het spel had immers dé game van 2004 moeten worden voor Atari.

De hoop is dan ook gevestigd op de PC versie, waarmee men hopelijk het een en ander recht zal weten te zetten. Het grootste euvel van Driver 3 waren namelijk de bugs en de soms wat slechte controls, twee factoren die in de driekwart jaar tussen de console en PC versie makkelijk weggewerkt kunnen worden.

Het lange wachten wordt daarnaast beloond met een extra level, exclusief voor de PC versie. Dit level vindt plaats tussen de levels 'Gators Yacht' en 'Trapped', en zal de naam 'The Hit' dragen, waarin een poging wordt ondernomen om Tanner om te brengen. Naast het extra level kunnen we ook een 'Making Of' verwachten. Op grafisch vlak wordt samengewerkt met NVidia om te zorgen dat alles er piekfijn uit ziet. De release van de PC versie vindt in maart plaats.