Eerste info gratis PS3-content Mafia 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content heet The Betrayal of Jimmy en zal direct vanaf de release gratis te downloaden zijn met een voucher die is ingesloten bij de PS3-versie van Mafia 2. Voor mensen die Mafia 2 tweedehands kopen, is de content voor ongeveer tien euro te koop.

De downloadbare content draait om de huurling Jimmy en biedt een meer arcade-achtige insteek met mi ies die zich in de stad zelf afspelen. Die mi ies bestaan onder andere uit races door de stad, shoot-outs, achtervolgingen en huurmoorden. Spelers krijgen punten voor hoe goed ze de mi ies afronden, door mooi door bochten te driften en voor het maken van headshots. Deze scores kunnen op leaderboards worden vergeleken met andere spelers.

Later zal nog een tweede downloadbaar contentpakket verschijnen genaamd Jimmy's Vendetta. Deze downloadbare content zal ook voor Xbox 360- en PC-bezitters beschikbaar komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou