Eerste info en beelden Kane & Lynch 2: Dog Days | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uitgever Square Enix Europe en ontwikkelaar IO Interactieve hebben Kane & Lynch 2: Dog Days officieel aangekondigd.

Het vervolg op de derdepersoons-actiegame uit 2007 is in ontwikkeling voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en staat gepland voor uitgave in 2010. Het verhaal speelt zich af in de grimmige onderwereld van Shanghai. Verder is er bekendgemaakt dat de game een multiplayermodus gaat bevatten. Meer informatie over het spel is nog niet bekend."Gamers zijn altijd op zoek naar iets nieuws, en dat is exact wat zij gaan krijgen met Kane & Lynch 2: Dog Days", zegt Niels Jørgensen, baas van ontwikkelaar IO Interactive. "Een speciaal bedankje voor gamers wereldwijd voor hun feedback. Ze zullen schrikken als wij, met enorme trots, onze twee goede, gewelddadige en wat ongelukkige vrienden terug verwelkomen", aldus Jørgensen.

In juli werd er al gespeculeerd over een mogelijk vervolg omdat uitgever Eidos, die nu verder gaat als Square Enix Europe, het handelsmerk Kane & Lynch 2: Dog Days had aangevraagd.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou