Eerste Incursion-update voor The Division verschijnt in april | Gamer.nl

Eerste Incursion-update voor The Division verschijnt in april | Gamer.nl

Ubisoft heeft via een livestream aangekondigd twee Incursion-uitbreidingen toe te voegen aan The Division. De eerste uitbreiding, genaamd Falcon Lost, wordt op 12 april gratis beschikbaar gesteld.

Falcon Lost speelt zich af in een ondergronds waterzuiveringscomplex dat nu fungeert als basis voor de Last Man Battalion. Spelers kunnen nieuwe en zeldzame gear vrijspelen, ieder voor een andere speelstijl.

Spelers kunnen kiezen uit twee moeilijkheidsinstellingen. De Hard-modus wordt aangeraden voor spelers met level 31 terwijl de Challenge-modus nog moeilijker is. In een blogpost vertelt Ubisoft meer over de uitdaging in de nieuwe content: “Er zijn geen checkpoints in Falcon Lost, als je team wordt verslagen moet je weer opnieuw beginnen. Hiernaast kan je Falcon Lost en andere aankomende Incursions zo vaak spelen als je wil en nog steeds loot ontvangen.”

Met een vernieuwde gear-score kunnen spelers hun vaardigheden verder upgraden dan het maximum level. Ubisoft omschrijft het als “een nieuwe manier om te levelen voor de enthousiaste spelers”. 

De update maakt het ook mogelijk om loot te ruilen met andere leden van je team. Verder kunnen spelers nu hun teamgenoten volgen wanneer zij zelf dood zijn, dagelijkse opdrachten uitvoeren en gebruikmaken van nieuwe supply drops in de Dark Zone. De vijanden kunnen tevens gebruikmaken van drones om de speler vanuit de lucht aan te vallen.

De tweede Incursion-dlc heet Conflict en speelt zich af in de Columbus Circle in New York. Deze update brengt nog meer mogelijkheden in de Dark Zone met zich mee. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor deze tweede Incursion-uitbreiding.

The Division is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou