Eerste hoesje van fysieke PlayStation VR2-game getoond

Eerste hoesje van fysieke PlayStation VR2-game getoond

Met de aankomende release van de PlayStation VR2 is nu ook duidelijk hoe de voorkant van PlayStation VR2-gamehoesjes er uit gaat zien.

Op internet is namelijk de box-art van het PS VR2-spel The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution verschenen. Deze is hieronder te zien. De box-art blijft relatief gelijk aan de reguliere PlayStation 5-hoesjes, met als uitzondering een balkje onder de PS5-banner waar valt te lezen dat een PS VR2-headset vereist is om de game te spelen.

PlayStation VR2 komt op 22 februari uit en kost 599,99 euro. In het pakket zitten de headset, de Sense-controllers en stereo en een koptelefoon voor stereogeluid. Op dezelfde dag komt ook een oplaadstation voor de controllers uit voor de prijs van 49,99 euro. Daarnaast komt er op dezelfde dag ook een bundel met vr-game Horizon Call of the Mountain uit. Deze bundel gaat 649,99 euro kosten.

Zo vr-headset voor PlayStation 5 heeft een oledscherm met  4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en een gezichtsveld van 110 graden. Verder heeft PS VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is. Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de nieuwe controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen.

Volgens recente geruchten wordt de PlayStation VR2 uitgebreid gedemonstreerd tijdens CES 2023, dat op 4 januari 2023 van start gaat.

psvr2.jpg

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Te duur dus flopt. Quest 3 wordt waarschijnlijk 450 piek en biedt het meer volwassen PCVR

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola nope doet Quest reeds

0
test

@Ulysses Die boost gaat er wel degelijk komen, zeker als het gaat om game releases. Ik lees hier iemand zeggen "leuk voor de techdemo's" maar dat is op de PC niet anders. Boneworks/Labs en Half Life Alyx zijn op de pc ook maar de enige noemswaardige killer VR games. Maar het feit dat we nog steeds over HL Alyx praten en niet over iets anders, zegt ook dat PC VR games niet vooruit gaan. Een game die early 2020 was uitgekomen en tot op heden is er nauwelijks een andere grote VR game op de pc gereleased. PSVR2 gaat VR in zijn algemeenheid een boost geven.

0
test

@coola Nou... het is wel heel erg duur allemaal. Ook omdat je daarnaast gewoon een PS5 erbij moet kopen, die ook niet goedkoop is en daarbij ook niet zo geweldig verkrijgbaar. Daarbij is VR sowieso een hoogdrempeliger manier van gamen die meer ruimte inneemt en bij sommige mensen misselijkheid of hoofdpijn kan veroorzaken. Ik denk dat VR echt kans van slagen kan hebben met een niet te dure, standalone en het beste draadloze VR-bril en een groot en gevarieerd assortiment aan echt toffe games, wellicht gecombineerd met een GamePass-achtige service.

0

Aanbevolen voor jou