Nieuws
Wizards Unite

Eerste Harry Potter: Wizards Unite-evenement dit weekend

Meer Traces en gratis pakket op eerste Community Day

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De eerste Community Day van Harry Potter: Wizards Unite vindt aanstaande zaterdag plaats. Tijdens dit evenement verschijnen er meer Traces en ontvangen spelers een gratis pakket uit de digitale winkel.

Ontwikkelaar Niantic heeft meer informatie vrijgegeven over het eerste grote evenement in Harry Potter: Wizards Unite, dat vorige week werd aangekondigd. Tijdens de eerste Community Day, dat is te vergelijken met hetzelfde evenement in Pokémon GO, verschijnen er meer Traces op de kaart en hebben spelers een grotere kans om Hogwarts School Traces te vinden. Het evenement vindt in Europa plaats op zaterdag 20 juli, vanaf 12:00 tot en met 15:00 uur Nederlandse tijd.

Spelers die deelnemen aan de Community Day van Wizards Unite ontvangen een gratis pakket uit de digitale winkel, welke 50 Spell Energy en een Barrufio’s Brain Elixir bevat. Bovendien ontvangen spelers niet twee, maar drie keer zo veel ervaringspunten voor een half uur, wanneer ze de Barrufio’s Brain Elixir gebruiken en duren Dark Detectors twee keer zo lang als normaal.

Vandaag gaat ook het Potter’s Calamity Brilliant-evenement van start in Wizards Unite. Tijdens dit evenement verschijnen er meer Foundables en kunnen spelers wekelijkse uitdagingen voltooien om Gold, Restricted Section Books, een nieuwe Ministry Portrait Lens en meer te verdienen. De eerste week van dit evenement loopt vanaf vanavond 20:00 uur Nederlandse tijd tot en met 23 juli, terwijl een tweede week plaatsvindt vanaf 30 juli tot en met 6 augustus.

Dit artikel delen:

Lees meer

Dansende Vault Hunters in nieuwe Borderlands 3-trailer Crowdfunding-campagne RAW stopgezet door Kickstarter
0

Reacties op: Eerste Harry Potter: Wizards Unite-evenement dit weekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.