Eerste grote uitbreiding onthuld voor Monster Hunter: World | Gamer.nl

Eerste grote uitbreiding onthuld voor Monster Hunter: World | Gamer.nl

De eerste uitbreiding voor Monster Hunter: World is aangekondigd. De uitbreiding genaamd 'Iceborne' verschijnt in de herfst van 2019. Dit meldt ontwikkelaar Capcom via een nieuwe trailer.

Iceborne speelt zich af direct na de verhaallijn van Monster Hunter: World. Met de uitbreiding worden een nieuwe quest rank, monsters en gebieden geïntroduceerd. De producer van de franchise, Ryozo Tsujimoto, zegt dat de uitbreiding ongeveer dezelfde grootte heeft als de oudere 'G'- of 'Ultimate'-edities. In de lente van 2019 wordt meer bekendgemaakt over de nieuwe uitbreiding.

In de tu entijd wordt er nog meer content toegevoegd aan de game. Zo wordt begin volgend jaar Geralt of Rivia uit The Witcher 3 toegevoegd. Daarnaast krijgt de game nieuwe ingesproken content evenals nieuwe monsters. Zo is Kulve Taroth in de zogenoemde Arch-tempered-vorm beschikbaar tu en 19 december en 3 januari. Als laatst wordt de Arch-Tempered Nergigante toegevoegd aan de basisgame in de lente van 2019. De data voor deze updates geldt echter alleen voor de console-versies. De pc-updates worden later uitgebracht.

Monster Hunter: World kreeg was afgelopen week onder andere genomineerd voor Game of the Year bij The Game Awards. Echter was het God of War die met de prijs naar huis ging. Wel kreeg de game de prijs voor de beste rpg.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou