Eerste grote patch voor StarCraft II verschijnt op 21 september | Gamer.nl

Eerste grote patch voor StarCraft II verschijnt op 21 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Blizzard Entertainment liet eind vorige maand al weten wat patch 1.1 toevoegt aan StarCraft II. Zo kent de patch ondersteuning voor NVIDIA 3D Vision-schermen en verbeteringen in de balans. Zo wordt de Zealot Rush minder effectief en brengen de Terran Battlecruisers minder schade toe aan grondeenheden. Daarnaast maakt de patch het voor mensen wereldwijd, inclusief linkshandigen, mogelijk om de Amerikaanse hotkeys te gebruiken.

De patch wordt beschikbaar gemaakt tijdens een periode van een aantal uur, waarin de ontwikkelaar onderhoud pleegt. Dit onderhoud vindt plaats op 21 september van 14.00 tot 20.00 uur. Gedurende deze periode kan StarCraft II: Wings of Liberty niet online gespeeld worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou