Eerste gratis dlc beschikbaar voor Assassin's Creed Odyssey | Gamer.nl

Eerste gratis dlc beschikbaar voor Assassin's Creed Odyssey | Gamer.nl

De eerste gratis dlc-content voor Assassin's Creed Odyssey is vanaf vandaag beschikbaar. Het dlc-pakket is getiteld 'Odyssey's Lost Tales of Greece' en spelers kunnen de eerste missie 'The Show Must Go On' spelen.

Vooraf aan het spelen van de nieuwe mi ie moeten spelers eerst de patch 1.0.6 downloaden die nu voor alle platformen beschikbaar is. De patch is 4,1 GB groot op PS4 en Xbox One en 3,6 GB op pc.

Ubisoft heeft meer gratis dlc-content gepland staan voor de toekomst. De ontwikkelaar meldt meer gratis mi ies tegelijk beschikbaar te stellen met de release van de Season Pa -verhaallijnen. Momenteel worden er zeven gratis mi ies verwacht voor de game.

A a in's Creed Ody ey

Naast het beschikbaar stellen van de eerste mi ie worden er in de patch ook een aantal problemen verholpen. Zo brengt de patch de mogelijkheid om automatisch pijlen te maken zodra de speler geen pijlen meer in voorraad heeft. Daarnaast wordt er een functie toegevoegd die spelers de optie biedt om specifieke statistieken in te zien van het personage. Op die manier kan de huidige status van het personage worden geanalyseerd.

A a in's Creed Ody ey

Daarnaast is ook het Mercenary-menu verbeterd waarin een beter overzicht wordt getoond. Bij het bereiken van een hogere Mercenary-tier zijn de beloningen ook economisch vergroot. Spelers ontvangen vanaf nu twintig tot vijftig procent meer aan beloningen. De kosten voor het upgraden van gear is tevens verlaagd.

A a in's Creed Ody ey

Op Reddit kan de volledige lijst met details gevonden worden van de patch. De lijst kan echter wel spoilers bevatten.

A a in's Creed Ody ey is beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou