Eerste games die alleen op DSi werken dit najaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De games, die alleen werken op de nieuwste versie van Nintendo's handheld, verschijnen naast titels die ook werken op de oudere modellen, maar DSi-specifieke functies toevoegen aan het spel. Zo maken sommige games al gebruik van de camera of geheugenkaart, beiden alleen aanwezig in de DSi.

Verpakking

De spellen die exclusief op een DSi werken zullen een andere verpakking krijgen dan de standaard DS-games. Hoe deze verpakking er in Europa uit gaat zien is nog niet bekend, maar de Amerikaanse-versies krijgen volledig witte doosjes (in tegenstelling tot zwart) en zullen een waarschuwing bevatten die aangeeft dat het spel alleen op de DSi werkt. De cartridges waar het spel op staan zullen ook wit zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou