Eerste gameplaytrailer Just Cause 3 onthuld | Gamer.nl

Eerste gameplaytrailer Just Cause 3 onthuld | Gamer.nl

De eerste gameplaytrailer van Just Cause 3 is verschenen. De nieuwe wingsuit van hoofdpersoon Rico Rodriguez is te zien, evenals de terugkerende grappling hook en parachute.

Just Cause 3 is het derde deel in de Just Cause-reeks. In deze games moet hoofdpersoon Rico Rodriguez een dictator van een fictief eiland uit het zadel helpen door zoveel mogelijk chaos te veroorzaken. Hij krijgt daarbij de beschikking over allerlei wapens, voertuigen en gadgets zoals een grappling hook om zichzelf aan allerlei objecten te ketenen.

Nieuw in Just Cause 3 is een wingsuit waarmee Rico rond kan zweven. Ontwikkelaar Avalanche Studios liet eerder al weten dat de wereld van Just Cause 3 even groot is als in Just Cause 2, maar dat er meer speelbaar oppervlak is in de vorm van grotten en tunnels.

Just Cause 3 krijgt geen multiplayer bij de lancering, aldus Avalanche. Toch wil de ontwikkelaar de multiplayer niet aan modders overlaten. Just Cause 2 kreeg een multiplayermodus in de vorm van een onofficiële mod. Hierdoor konden honderden spelers het spel in dezelfde se ie spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou