Aanschouw een door oorlog verscheurde toekomstige wereld met de eerste gameplay trailer van Maelstrom, de aankomende futuristische RTS-game voor de PC.

De aan Maelstrom toegewijde microsite is nu de online bestemming om je te registreren voor exclusieve informatie, de laatste screenshots te bekijken of over tactieken te praten in de fora. Naarmate de site zich ontwikkelt ontdek je de verborgen diepgang van de drie facties:Maelstrom bevat drie rassen de guerrilla vrijheidsvechters Remnants, de technologisch geavanceerde Ascension met hun transformeerbare robotachtige technologieën, en een mysterieus aliën-ras, de Hai-Genti, die hun eigen plannen voor de toekomst van de planeet hebben.

De personages, de setting en het tempo van een sciencefiction Hollywood kassucces, verpakt in een interessant script van scriptschrijver James Swallow (Star Trek: Voyager, Doctor Who), zorgen ervoor dat Maelstrom alle middelen in huis heeft om succesvol te kunnen zijn. Tijdens de strijd om de macht van de gehele planeet in de toekomst, neem je de leiding vanuit verschillende gezichtspunten en gebruik je factiespecifieke tactieken en wapens - van het vervormen van de grond tot het gebruiken van natuurgeweld om je doelen te bereiken.