Eerste gameplay shots van Batman Vengeance op Gamecube | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na de heerlijke teaser van dit spel die we op de afgelopen SpaceWorld zagen, hoopte ik stiekem dat dit een rasechte topper zou gaan worden. Het leek me echt geweldig om als Batman allemaal engerds te lijf te gaan.

De eerste gameplay screens van het spel, die IGN Cube in handen wist te krijgen, doen mijn intere e in het spel dalen tot het nulpunt. Het is maar goed dat er bij staat dat de screens niet direct vanaf de Gamecube genomen zijn, maar dit ziet er gewoon erg beroerd uit. Het lijkt wel of de developpers een wedstrijdje houden om het meest beroerde screenshot van hun spel online te zetten, EA waagde zich er namelijk ook al aan met hun nieuwe SSX Tricky screens.

Ubi Soft intends to create a broadly styled action-adventure title incorporating a range of gameplay elements including exploration, combat sequences, platform jumping, puzzles, and more. Of course Batman's utility belt will play a monumental role in the game, letting him perform all kinds of daring moves.

Batman Vengeance is scheduled to ship to stores in "November or early December," says Ubi Soft. Look for more information soon.Als je over de ergste schok van deze pics heen bent, en je je wat meer gaat verdiepen in de screens zie je gelukkig dat er nog wel wat leuke effecten in het spel zitten. Vooral de volumetric fog klinkt erg goed.

Klik hier om nog meer matige screens te bekijken.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou