Eerste gameplay-beelden en nieuwe details Pokémon Masters onthuld

Eerste gameplay-beelden en nieuwe details Pokémon Masters onthuld

The Pokémon Company en ontwikkelaar DeNa hebben veel nieuwe informatie over Pokémon Masters gedeeld. In het spel vormen spelers een team met twee trainers uit de Pokémon-wereld, met het doel om kampioen te worden van de Pokémon Masters League.

Het officiële Youtube-kanaal van Pokémon heeft een

Watch on YouTube

uitgebracht van Pokémon Masters. In de video wordt een uitgebreide geanimeerde trailer getoond, waarin een groot aantal personages en de wereld van het spel te zien zijn. Pokémon Masters moet aankomende zomer lanceren voor Android en iOS.

Pokémon Masters speelt zich af op Pasio, een kunstmatig eiland ergens in de wereld van Pokémon. Trainers uit de hele wereld komen hier samen met het doel om kampioen te worden van de Pokémon Masters League, dat wordt georganiseerd op het eiland.

Het hoofdpersonage moet in het spel een team vormen met twee andere trainers en hun partner-pokémon, genaamd Sync Pairs. Vervolgens gaan ze op avontuur in de Pasio-regio, om badges te verdienen en zich op deze manier te kwalificeren voor de Masters League. Het doel van het spel is om een droomteam te vormen en de kampioen van de Masters League te worden.

De gevechten in Pokémon Masters zijn drie tegen drie en worden in real-time afgespeeld. Aanvallen worden uitgevoerd op basis van een energiesysteem, dat wordt weer wordt bijgevuld naarmate de tijd vordert. Ook kunnen speciale, sterkere Sync Moves worden ingezet. Bovendien hebben trainers tijdens gevechten de mogelijkheid om vaardigheden te gebruiken, die hun pokémon kunnen genezen of sterker maken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ben wel benieuwd, hoop dat mijn telefoon het aankan :P

0

Aanbevolen voor jou