Nieuws
Pokemon Masters

Eerste gameplay-beelden en nieuwe details Pokémon Masters onthuld

Wordt kampioen van de Masters League op Pasio-eiland

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
The Pokémon Company en ontwikkelaar DeNa hebben veel nieuwe informatie over Pokémon Masters gedeeld. In het spel vormen spelers een team met twee trainers uit de Pokémon-wereld, met het doel om kampioen te worden van de Pokémon Masters League.

Het officiële Youtube-kanaal van Pokémon heeft een ruim acht minuten durende video uitgebracht van Pokémon Masters. In de video wordt een uitgebreide geanimeerde trailer getoond, waarin een groot aantal personages en de wereld van het spel te zien zijn. Pokémon Masters moet aankomende zomer lanceren voor Android en iOS.

Pokémon Masters speelt zich af op Pasio, een kunstmatig eiland ergens in de wereld van Pokémon. Trainers uit de hele wereld komen hier samen met het doel om kampioen te worden van de Pokémon Masters League, dat wordt georganiseerd op het eiland.

Het hoofdpersonage moet in het spel een team vormen met twee andere trainers en hun partner-pokémon, genaamd Sync Pairs. Vervolgens gaan ze op avontuur in de Pasio-regio, om badges te verdienen en zich op deze manier te kwalificeren voor de Masters League. Het doel van het spel is om een droomteam te vormen en de kampioen van de Masters League te worden.

De gevechten in Pokémon Masters zijn drie tegen drie en worden in real-time afgespeeld. Aanvallen worden uitgevoerd op basis van een energiesysteem, dat wordt weer wordt bijgevuld naarmate de tijd vordert. Ook kunnen speciale, sterkere Sync Moves worden ingezet. Bovendien hebben trainers tijdens gevechten de mogelijkheid om vaardigheden te gebruiken, die hun pokémon kunnen genezen of sterker maken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy 7 Remake grote winnaar van E3 Aantal banen in Nederlandse game-industrie neemt toe
1

Reacties op: Eerste gameplay-beelden en nieuwe details Pokémon Masters onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    xXDannyNLXx

    • 28 juni 2019 09:46
    ben wel benieuwd, hoop dat mijn telefoon het aankan :P

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.