Nieuws
Wolfenstein 2

Eerste Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2 verschijnt in december

Andere dlc-missies verschijnen in januari en maart

Geschreven door Lucas May op
Bethesda heeft de releasedata aangekondigd voor de drie delen van de Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2: The New Colossus

De Freedom Chronicles-dlc werd in juli aangekondigd en bevat verhalen over drie helden die op verschillende wijze de strijd aangaan tegen de nazi's. Op 14 december verschijnt 'The Adventures of Gunslinger Joe', waarin de voormalige quarterback Joseph Stallion wordt uitgelicht. Volgens de beschrijving van Bethesda strijdt hij tegen de nazi's vanaf de ruïnes van Chicago tot het uitgestrekte heelal.

Op 30 januari 2018 verschijnt 'The Diaries of Agent Silent Death'. Deze dlc draait om de infiltratie van ex-OSS agent Jessica Valiant in de Californische bunkers van de nazi's. In maart 2018 komt de laatste dlc uit genaamd 'The Amazing Deeds of Captain Wilkins'. Hierin reist oorlogsveteraan Wilkins af naar Alaska om daar de Black Sun-operatie uit te schakelen.

Volgens Bethesda kost het in totaal meer dan negen uur om alle dlc-content uit te spelen. Eigenaars van Wolfenstein 2: The New Colossus kunnen de season pass aanschaffen voor 25 euro. Hierbij inbegrepen zit ook het reeds uitgebrachte 'Episode Zero', waarin de drie personages worden geïntroduceerd.

Wolfenstein 2 werd in onze review beoordeeld met een 9 en omschreven als "een actiegame in hart en nieren".

Wolfenstein 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Niantic viert lancering Ultra Sun en Moon in Pokémon Go Warface krijgt eigen Battle Royale-modus
1

Reacties op: Eerste Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2 verschijnt in december

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • TheChief

    • 15 november 2017 08:56
    Mwoah, gezien de reputatie van MachineGames lijkt dit me dus wel degelijk DLC die mogelijk het aanschaffen waard is. Maar even rustig de reviews afwachten van de eerste story zodra die uitkomt lijkt me.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.