Eerste Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2 verschijnt in december | Gamer.nl

Eerste Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2 verschijnt in december | Gamer.nl

Bethesda heeft de releasedata aangekondigd voor de drie delen van de Freedom Chronicles-dlc voor Wolfenstein 2: The New Colossus

De Freedom Chronicles-dlc werd in juli aangekondigd en bevat verhalen over drie helden die op verschillende wijze de strijd aangaan tegen de nazi's. Op 14 december verschijnt 'The Adventures of Gunslinger Joe', waarin de voormalige quarterback Joseph Stallion wordt uitgelicht. Volgens de beschrijving van Bethesda strijdt hij tegen de nazi's vanaf de ruïnes van Chicago tot het uitgestrekte heelal.

Op 30 januari 2018 verschijnt 'The Diaries of Agent Silent Death'. Deze dlc draait om de infiltratie van ex-OSS agent Je ica Valiant in de Californische bunkers van de nazi's. In maart 2018 komt de laatste dlc uit genaamd 'The Amazing Deeds of Captain Wilkins'. Hierin reist oorlogsveteraan Wilkins af naar Alaska om daar de Black Sun-operatie uit te schakelen.

Volgens Bethesda kost het in totaal meer dan negen uur om alle dlc-content uit te spelen. Eigenaars van Wolfenstein 2: The New Colo us kunnen de season pa aanschaffen voor 25 euro. Hierbij inbegrepen zit ook het reeds uitgebrachte 'Episode Zero', waarin de drie personages worden geïntroduceerd.

Wolfenstein 2 werd in onze review beoordeeld met een 9 en omschreven als "een actiegame in hart en nieren".

Wolfenstein 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou