Eerste foto's Xbox Series X duiken op bij Duitse beurs

Eerste foto's Xbox Series X duiken op bij Duitse beurs

De eerste foto's van de Xbox Series X zijn verschenen. De console werd tentoongesteld op de Duitse beurs href="https://youtu.be/_xyEieeZhIQ?t=220" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Xperion </a>in Keulen.

De Series X werd achter glas tentoongesteld door de winkel Saturn. Op onderstaande afbeeldingen is de console van dichtbij te zien, inclusief een groene cirkel aan de bovenzijde. Ook is te zien dat de Series X beschikt over een HDMI-uit-poort, twee usb-aansluitingen, een aansluiting voor externe SSD's en een LAN-aansluiting heeft.

De Xbox Series X verschijnt in november. Een prijs, afmetingen en exacte releasedatum zijn nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oelalaaa.. sexy beast!! <3 edit; volgens mij is het geen lamp trouwens. Dan zou ie aan de achterkant zitten. De core van de fan is wel groen.

0
test

absoluut niet on der de indruk van de buitenkant.. net zo'n asbak die hier in het park staan. Maar gelukkig is de binnenkant beter ontworpen.

0

@ali3n8tor lol nu je het zegt XD. Ik maak me er nooit druk om hoe een console eruit ziet. Als dat ding 1 bij 1 meter is helemaal paars met gele stippen.als dat ding 8k 200 fps kan draaien zet hem maar neer XD

0

Aanbevolen voor jou